Theatermonoloog 'VA is Koning'

Met de theatermonoloog 'VA is Koning' heeft Triamant Geluwe een sterke opener voor haar Triamant Academy, een lezingenreeks met telkens een inspirerende spreker. Deze reeks brengt actuele thema's rond wonen, zorg en leven in een vlot toegankelijke stijl.

 

Willy De Jaeghere geeft de aftrap op 13 maart 2017 met een schitterende voorstelling die het thema dementie en de ziekte van Alzheimer op een bijzondere wijze in het daglicht stelt. Op een aangrijpende, intieme, (h)eerlijke en herkenbare manier vertelt Willy het waargebeurde verhaal van Jef. Zonder meligheid of taboes en vaak doorspekt met een vleugje humor.

 

Jef werkt als arbeider in de brouwerij en bouwt buiten zijn uren een bloeiende zaak op als ijsverkoper. Tot het noodlot toeslaat en hij op een dag te horen krijgt dat hij de ziekte van Alzheimer heeft. Tot overmaat van ramp moet hij ook zijn liefste vrouwtje Yvonne veel te vroeg afgeven.

 

De toeschouwer wordt meegezogen in de wereld van Jef. Hij volgt Jef thuis, in het ziekenhuis en later in het woonzorgcentrum waar hij tot het einde verblijft.

 

Praktisch

  • wanneer?  maandag 13 maart 2017
  • tijdstip?
        19.45u   Verwelkoming
        20.00u   Theatermonoloog
        21.30u   Drink
  • kostprijs?  6 euro
  • waar?        Triamant Geluwe - Wervikstraat 41, 8940 Geluwe

 

Vooraf inschrijven is verplicht. Dit kan telefonisch via 056 455 444 (onthaal) of per e-mail aan geluwe@triamant.be.

 

Ons doelpubliek bestaat uit Triamant-bewoners en hun familie, verpleegkundigen, (huis-)artsen en andere zorgprofessionals, leidinggevenden en medewerkers uit woonzorgcentra, beleidsmedewerkers, welzijnswerkers, studenten, vrijwilligers en iedereen met een hart voor mensen. 

 

Wij hopen u in onze buurt te mogen verwelkomen. Bent u minder goed te been? Geen probleem. Onze site is drempelloos en volledig rolstoeltoegankelijk. Samen maken we er een bijzondere avond van!

 

Graag tot dan,
het voltallige Triamant-team

Bekijk hieronder de beelden:

news-detail-slide

Volg Triamant Geluwe op de voet